TEST-LÉLEK KLINIKA


Életed nyitott könyv, amelyből jót vagy rosszat tanulnak az emberek. Rajtad is áll, hogy jobbak, vagy rosszabbak lesznek-e, amikor "beleolvasnak" hétköznapjaidba és ünnepeidbe.

Miskolc,
Bajcsy-Zsilinszky u. 30. II/3.
Előzetes bejelentkezés szükséges!


“Gyógyításomban, egészségmegőrzésben semmilyen kémiai anyagot nem használok! A test saját energiarendszerét támogatva érem el a pozitív változásokat.”


dr. Szabó Beáta

20/318-97-52          

            
                                                                                               Magamról       "
Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás:
      Alattad a föld, fölötted  az ég, benned a létra"    Weöres Sándor
  
                                                                                                                            

 1986- ban végeztem a DEOEC általános orvosi karán és szülész – nőgyógyászként kezdtem pályafutásom.Fájdalommentes szülésvezetéshez elvégeztem az aneszteziológia – intenzív terápiás szakvizsgát. Gyermekem mást irányt adott életemnek: szabad délutánokra és szabad szombat – vasárnapokra volt szükségem. Ezt  a Miskolcon működő  HOSPICE szolgálatnál találtam meg.
Születés és halál.Mit jelent élni? Mi a halál?  Mi a lélek? Ezekre a kérdésekre kerestem a választ, amikor elvégeztem a  Sárospataki Református Theológiai Akadémia  hitoktatói tagozatát. Szemléletváltásom lényege:" Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan." Zsolt 82,6 Saját szavaimmal:Teremtő teremtőnek teremetett téged! avagy mindenki felelős saját élete minőségéért.

További állomások:  akupunktúra elméleti és gyakorlati  vizsga  Budapest  , GNM - Germanische Neue Medizin kurzus,,   agykontroll  tanfolyamok, majd  a kristályokkal való gyógyítás elsajátítása és csakrák jelentőségének megismerése.

Cégalapitás:  Paramedián Kft, 2007 – ben került bejegyzésre. Kórházi munkám után végzem a nyugati orvoslástól eltérő szemléletmódú kezeléseket. 2014. januárjában tudtam megnyitni saját rendelőmet, ahol holisztikus szemléletű gyógyításra, egészségmegőrzésre várok mindenkit szeretettel, aki úgy érzi rám van szüksége:                                          
        Akupunktúra , Test - Lélek  Klinika

Miskolc Bajcsy – Zs. 30 2/3
 

             Bejelentkezés:
+36/20- 3189752 

         

Életünk célja , egészségünk záloga az 1 -s- Ég azaz a teremtő SZER - ETET megismerése, megélése.


           

Most és itt van a lehetőség  gondolatinkat , szavainkat, tetteinket megvizsgálni  és saját szabad akaratunkkal megváltoztatni,  irányítani  pl:egészség vagy betegség, bőség vagy szegénység.      Ebben rejlik életünk és a teremtés csodája.


 

Csak az tud élni ki mindíg nevet, kinek szívéből nem fogy ki a szeretet, kinek leke élettől vidám, a világ szépségén ámulva csodál.