TEST-LÉLEK KLINIKA


Életed nyitott könyv, amelyből jót vagy rosszat tanulnak az emberek. Rajtad is áll, hogy jobbak, vagy rosszabbak lesznek-e, amikor "beleolvasnak" hétköznapjaidba és ünnepeidbe.

Miskolc,
Bajcsy-Zsilinszky u. 30. II/3.
Előzetes bejelentkezés szükséges!


“Gyógyításomban, egészségmegőrzésben semmilyen kémiai anyagot nem használok! A test saját energiarendszerét támogatva érem el a pozitív változásokat.”


dr. Szabó Beáta

20/318-97-52 Szolgáltatások - 
Árak - Részletek :


Komplex kezelésem lényege az egymást erősítő ill. egymást kiegészítő módszerek együttes alkalmazása ,és így a gyógyulási idő lerövídítése.Harminc éves orvosi tapasztalatom is azt mutatja, hogyha több helyen egyszerre támogatjuk a szervezetünket, akkor gyorsabb, biztosabb út vezet a várt eredmény felé.
                             
                                                

Akupunktúra+Gépi kezelés+Gyógyító beszélgetések  =  10E.Ft /óra 

Test + fül szúrás +  BEMER 3000        vagy                                                                              Immonotic           vagy     
                             Magnet R             vagy                                        
                             TIENS alakjavító    vagy                             
                             FIÓRE tetstvibrációs tréner   

GYÓGYÍTÁS KRISTÁLYOKKAL : 10 E. Ft/óra

REIKI KEZELÉS : 10 E. Ft / óra

FOGYÓKÚRA:  
akupunktura + TIENS alakformáló + FIORE testtrener+ diétás tanácsadás  + sze. tartós tű/ mag  = 5 E.Ft / 40 perc

Kérem hozzák el utolsó kivizsgálási eredményüket, és ha van ,szedett gyógyszereik listáját.Szintén segítség, ha tudom eddig milyen más terápíát, gyógyhatású készítményt próbáltak .


 

                                                   Akupunktúra:

                      Magyarországon a legismertebb keleti terápiás módszer.
Az egészség egyfajta egyensúlyi állapot, mig a betegség az egyensúly megbillenése
.Akupunkturával szervezetünk energia- egyensúlyát állítjuk vissza úgy hogy a test meridiánjainak (energiapályáinak) megfelelő pontjait ingereljük tűszúrásokkal.
Hagyomány szerint  az ősi időkben kő-, csont- és bambusztűket is készítettek, melyeket később felváltottak az aranyból és ezüstből készült fémtűk. Manapság rozsdamentes acélötvözetből készítik az akupunktúrás tűket, ezüst vagy réz nyéllel, lyuk nélkül. A tű semmiféle gyógyszert ,vagy vegyi anyagot nem tartalmaz. Szúrás alkalmával  a beteg ún. Qí-érzést (csí-érzést) tapasztal meg, mely nem kifejezett fájdalom, inkább bizsergésérzés a meridiánok  mentén Hatásukra a szervezet energiakeringése helyreáll.
                       
A nyugati orvoslás felteszi a kérdést: vajon léteznek ezek az akupunktúrás pontok? Niboyet francia kutató 1946-ban felismerte, hogy az akupunktúrás pontok felett a bőr elektromos ellenállása kisebb. Ezen a felismerésen alapszik az azóta is használt, sokféle formában kapható ún. pontkereső készülék. Eőry Ajándok kimutatta, hogy a pontok területén magasabb a bőr széndioxid leadása. Bergmann azt igazolta, hogy a pontok infravörös kisugárzása erőteljesebb a környezeténél. 


                                               BEMER 3000 terápia:
                    Tudományosan igazolt, egyedülállóan hatékony mágneses terápia.

A Föld mágneses háttérsugárzása 30-50 µT (mikro Tesla) között változik 
                          
 Világszabadalommal védett, BEMER 3000 Signal Plus mágnes terápiás készülék normál üzemmódban legfeljebb 35 µT mágneses térerőt generál és a normál szinuszos jelhez képest 2000-rel, a trapéz alakú jelekhez képest pedig közel 400–al több komponenst tartalmaz, ami egyértelművé teszi a szélesebb spektrumú hatást.A szervezet öngyógyító folyamatait aktivizálja.
  1. A vörösvértestek összetapadásának gátlásával a vérkeringés gyorsul, s a vörösvértestek több oxigént tudnak megkötni és szállítani.
  2. A mágneses erőtérváltozás fokozza az emberi szervezetnek az ún. agresszív molekulák (szabad oxigén gyökök, nitrogén monoxid) semlegesítését.
  3. Ellazítja az izmokat, csökkenti a stressz okozta feszültséget.
  4. Fokozza a fertőzésekkel szembeni ellenálló képességet, erősíti az immunrendszert.
  5. Erősíti a szervezet önszabályozó, autó-regulációs mechanizmusait
 "A teljes biológiai rendszerünk, az agy és a Föld maga ugyanazon a frekvencián működik. "
  Nikola Tesla


                                              FIORE vibrációs tréner:

Max. 120kg  testsúlyig használható vertikális hinta. Szétmozgatja a zsírsejteket, elősegíti a fogyás.Ellazít és egyben megmozgatja az izomzatot úgy, hogy az nem kerül nagyobb erőfeszítésébe. Javítja a vérkeringést. Megterhelő vagy tartós ülőmunka után különösen ajánlott rendszeres használata.
                                                    
  • javítja az egyensúlyérzéket és a koordinációs készséget,
  • segíti a vérkeringést,
ELLENJAVALLATAI:Tumoros ,azaz daganatos betegségek, gerincbántalmak, epilepszia, porckorongsérv, pacemaker,  migrén, terhesség , súlyos csontritkulás, akut gyulladás (fertőzés),  véralvadási problémák, korábban:csonttörés ,szívinfarktus, trombózis ill. meglévő fém implantátumok.


                                                IMMUNOTIC:

               A harmóniában rezgő szervezet nem lehet más, csak egészséges.
 
                                              


Az Immunotic készülék a sejtek "betegség -memóriáját"  törli, és így a szervezet újra az EGÉSZSÉG INFORMÁCIÓját hozza elő sejtszinten. Hasonló funkciót lát el, mint a számítógépeken a „Reset"  gomb. Ahogy ez megtörténik, az ideális/ egészséges állapotot visszaállító..Az immunotic -  frekvenciák részben fixek, részben a mikroprocesszor számolja ki a szükséges adatokat. A program elindításával először a gép analizálja az illető ellenállását és állapotát, majd elindul személyre szabottan a gép által megállapított jelek közvetítése.
Programok :
  • Teljes program, amely az összes stimuláló frekvenciát tartalmazza - 67 perc.
  • Rövid program, ami csak a fő pontokat stimulálja a szervezetben - 30 perc.
  • Onko – program. a sejtek „betegség” memóriáját törli, ezáltal lehetővé teszi, hogy a szervezet újra a korábbi „egészséges működés” információit alkalmazza sejtszinten. - 50 perc.
Mellékhatások:
A szervezetben beinduló tisztulási folyamat hatására néhány napig "sárgább" vizelet tapasztalható, esetleg enyhe orrfolyás lehetséges. Semmilyen, a szervezetre gyakorolt káros mellékhatása nincs. 
NEM használhatják:
Szívritmus szabályzóval rendelkezők (PM viselők), három éves kor alatti gyermekek, és várandós anyák mivel ez irányú szakmai felügyeletű tesztek még nem készültek el.                                                  R E I K I  kezelés :
"A boldogság megidézésének titkos módszere; a csodálatos gyógyszer, mely test és lélek minden betegségét meggyógyítja:
                 
                   Csak  ma
                                    Nem vagyok dühös,
                                    Nem aggódom,
                                    Hálás vagyok,
                                    Teszem a dolgom,
                                    Kedves vagyok az emberekhez!

Reggel és este ülj le és szívedben hangosan ismételd el e szavakat. Uszui Mikao, az alapító."

Uszui több mint kétezer embert tanított meg a reikivel használatára.  Ez  gyógyító energia, mely véglegesen megszünteti az életünket megrontó dolgokat .Az emberek 90 %-a nem hisz a módszerben, ameddig meg nem tapasztalja                                                              Csakra terápia:
Csakrák  
(csokor) szanszkrit szó, energiaközpontot jelent, melyek a lélekruhánk = AURÁNK.nyílasai  ( olyan mint a fül, orr, száj,stb  a fizikai testen ).

Itt a világmindenség
nulponti energiája  = egyetlen SZER ami  ETET = PRÁNA  = CSÍ = ÉLETENERGIA áramlik a szervezetünkbe,vagyis  éltet minket.

7 fő csakránk a 7 belsőelválasztású mirigyen megy keresztül. A csakrákon átáramló energia/rezgés a belsőelválasztású mirigyeken keresztül szabályozza az összes életfunkciónkat. A csakrák tisztítás nem más mint a blokkok oldása , az energiaáramláshelyreállítása.

                                                                         

Amikor a lélekruhánk  nincs rendben ,azaz nem  a szeretet áramlik benne hanem pl: düh, bánat, lelkiismeretfurdalás, féltékenység, önbizalom hiány, harag , félelem gyötör akkor a csakrák, eltömeszelődnek, elzáródnak.= blokk keletkezik. A  beáramló  energia módosul (rezgés -minta , frekvencia változik) ami diszharmonikus működést eredményez a fizikai testben. Kezdetben fárdtnak érezzük magunkat, nem tudunk aluni, nehéz tartósan koncentrálni.Hosszasabb diszharmónia eredménye a testi betegség.

Amennyiben lélekruhánkat és annak nyílásait  "tisztán " tartjuk akkor  meg tudjuk őrizni vagy vissza tudjuk állítani egészségünket. Mi a " tisztán" tartás: öröm., elégedettség, megbocsátás, humor, jókedv, vidámság,elengedés, megengedés,béke,boldogság nevetés, megértés, tisztelet, megbecsülés és minden pozitív érzés, élmény. ( Ezen életmód mellett már nincs isszükség csakratisztításra.)

Milyen SZERrel   ETET jük    a nap folyamán lelkünk - testünk? Napjában mennyit teszünk az egészségünkért és mennyit teszünk azért, hogy megbetegítsük  saját magunkat saját gondolatainkkal saját szavainkkal, saját érzéseinkkel?

                                                                           

         "A haladás lehetetlen változások nélkül, és azok akik nem tudnak változtatni          
              a  gondolkodásukon, nem tudnak változtatni semmin" G. B. Shaw

                             
                                             
Az embernek mindíg szabadságában áll választani, hogy a felismerés útja mellett dönt vagy a megszokott utat választja, amely a szenvedéseken keresztüli tanulás útja.