A kvantumérintés áttörést jelent a kézrátételes gyógyítás művészetében. A kvantumérintés nemcsak mélyreható
felfedezés, hanem egyben elemi emberi képesség is.

Minden gyógyítás alapja és az életerő alapesszenciája a szeretet, mely olyan univerzális rezgés mely minden fajra, funkcióra és szintre hat, és valódi természetünket juttatja kifejezésre. A gyógyító magas energiájú mezőt hoz létre, hogy azzal körülvegye a gyógyítani kívánt területet. A rezonancia és bevonzás hatására a gyógyítani kívánt terület megváltoztatja a rezgését, felzárkózva a gyógyító magasabb energiaszintjéhez. A gyógyító nem tesz mást, mint emeli és megtartja ezt az új rezgésszintet.

Alapvetően fontos, hogy megbízzunk ebben a folyamatban.

A beavatkozás kezdetben talán fájdalmat vagy kellemetlenséget okozhat, ezek
azonban a gyógyulási folyamat részei. Az életerő és az öngyógyító folyamatok a
maguk összetettségét és bölcsességét követve működnek, és meghaladják az
emberi belátást és értelmező képességet.

A légzés felerősíti az életerőt.

A légzés és a meditációs technikák együttes alkalmazása összerendezi az energiát, és megsokszorozza annak erejét. A kvantumérintés egyszerűen és nagyon hatékonyan kombinálható egyéb technikákkal.

„A bármilyen formában történő spirituális kapcsolódás és
segítségkérés új dimenziót ad a munka erejéhez.”

Richard Gordon: Kvantum érintés. Bioenergetic Kft, 2011.

Az életerő-energiáról:

Az élet serkentő áramlata, amely olyan szintű intelligenciával működik, ami mindig is foglalkoztatta az emberi képzeletet. Minden élő dolgot az életerő hat át.      

Az emberi létezéshez (is) szükséges az univerzális, kozmikus, vagy más néven életenergia. Korlátlan mennyiségben veheted fel ennek az energiának a különböző formáit a Földből, fából, a Napból és a levegőből.

Az életerő a testünkben és körülötte is áramló életenergia mely életünk minden percében eláraszt bennünket. A nyugati civilizáció ugyanúgy tagadja az életerő létezését, ahogyan a halnak sincs fogalma a vízről. A tudományos módszerek szerint ahhoz, hogy valamit létezőnek ismerjünk el, mérhetőnek kell lennie. Mivel a tudósok nem rendelkeznek megfelelően érzékeny eszközökkel az életerő mérésére, tagadják annak létezését. Olyan ez, mintha tagadnánk a szeretet létezését, mert nem tudjuk mérni a hosszát, a súlyát és a mértékét.

A szociológus Marcel Truzzi szavaival élve, „a tudományos konvencióktól eltérő eszméket ritkán fogadják lelkesedéssel azok, akik a konformitásból húznak hasznot”.

Rezonanciáról:

A rezonancia egyszerű működésében valóban van valami misztérium és csoda. Abban az esetben ha  két rendszer különböző frekvencián rezeg, a rezonanciának nevezett mozgatóerő hatására képesek energiát átvinni egymásra.   

Mikor két hasonlóan hangolt rendszer különböző frekvencián rezeg, létezik az energiaátvitelnek egy másik aspektusa, amelyet bevonzásnak nevezünk, és amely azt idézi elő, hogy a két rendszer összehangolódik és azonos frekvenciára kerül. A bevonzás az a folyamat, amelynek során a dolgok összehangolják mozgásukat és energiájukat, ritmusuk és a mozgásuk fázisa azonossá válik.

Mindez a biológiai rendszerekre is igaz. Meleg nyári estéken a fákon összegyűlő szentjánosbogarak először véletlenszerűen villannak fel. Hamarosan azonban a fényeik összehangolódnak és koordináltan kezdenek világítani. Magam is többször megfigyeltem már, hogy a tücskök vagy békák egy idő után egymáshoz igazodnak a kibocsátott hangokkal.

Amikor két valami különböző frekvencián rezeg, a rezonancia és a bevonzás hatására három dolog történhet. Vagy az alacsonyabb frekvenciájú zárkózik fel a magasabb frekvenciájúhoz, vagy a magasabb frekvenciájú hangolódik vissza az alacsonyabb frekvenciájúhoz, vagy félúton találkoznak. A kvantumérintést használók azt tanulják meg, hogy légzéssel és meditációs technikákkal nagyon magas szintre emeljék kezük rezgését. Amint kezüket valaki máshoz közelítik, akinek fájdalma van, a páciens teste azonosan hangolt áramkörként rezonálni fog, és összehangolódik a gyógyító kezével. A szeretet olyan univerzális rezgés, amely lehetővé teszi, hogy az emberek gyógyító energiát közvetítsenek egymásnak.

Akinek rám van szüksége szeretettel várom rendelésemen.

Bejelentkezés: +36/20 318 9752